EHBO Obdam

Welkom op de website van EHBO Obdam!

Hier vindt u het laatste nieuws. Ook voor het aanmelden voor een cursus of het lid worden van de vereniging bent u hier op het juiste adres. U leest er meer over op de site.

 

Lezing groot succes

Op maandag 11 december vond de jaarlijkse lezing plaats bij De Amethist. Dit keer was verpleegkundig neurologisch consulent Janny Zwagerman-Bloemendaal uitgenodigd om één en ander te komen vertellen over het herstel na een herseninfarct. 

Lees meer »

Nieuwe cursisten geslaagd voor examen!

Op vrijdag 24 november werd het examen afgenomen voor de Basiscursus najaar 2023. De zes cursisten van zowel EHBO Obdam als EHBO vereniging Opmeer-Spanbroek zijn allen met vlag en wimpel geslaagd! Iedereen van harte gefeliciteerd met het behalen van het EHBO-diploma.

Lees meer »

Kinder-EHBO

Maandag 6 november stond in het teken van Kinder-EHBO. Zes kinderen waren bereid gevonden om als lotus op te treden. Zij werden achter de schermen geïnstrueerd en geschminkt, waarna ze door de ervaren EHBO-ers werden opgevangen en "behandeld". Voor zowel de kinderen als de EHBO-ers was het een leerzame en leuke avond.

Lees meer »

Uitslag Rabo ClubSupport 2023

Op 10 oktober werden we verblijd door de komst van Melissa naar EHBO Obdam. Melissa werkt bij de Rabobank en woont in Obdam. Zij mocht dan ook namens de Rabobank de cheque uitreiken met het bedrag dat is opgehaald in het kader van Rabo ClubSupport. We ontvingen het mooie bedrag van € 241,41. Aan alle stemmers: BEDANKT!

Lees meer »

EHBO Obdam en EHBO Opmeer-Spanbroek slaan de handen ineen.

Het bestuur van EHBO Obdam is continu in overleg om het voortbestaan van de vereniging veilig te stellen. Het ledenaantal is al jaren eerder dalend dan stijgend. Tegenwoordig weten steeds minder mensen de weg naar de EHBO verenigingen te vinden. Dit is een landelijk probleem, en geldt dus niet alleen voor Obdam.

Lees meer »

Jos 50 jaar bij EHBO Obdam

Afgelopen maandag kwamen de leden bijeen in de Amethist. Door de corona-maatregelen lijkt het een bijzonder jaar te worden, en dat vroeg om wat extra uitleg. Daarnaast kon het nieuwe bestuur zich nu officieel voorstellen aan de leden.

Lees meer »